Laddstolpar Uppsala

RING OSS - 018-444 57 91

Laddstolpar

Bil på laddning vid en laddstolpe utomhus.

Att installera laddstolpar i Uppsala är en god affär för såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar som företag – och inte minst miljön! När fler väljer att köra elbil minskar vi våra utsläpp och kommer närmare att nå våra uppsatta klimatmål. Laddstolpar i Uppsala är en del av framtidens infrastruktur och vi är stolta över att få vara med och bidra. Kontakta oss idag om du också vill ha laddstolpar i Uppsala!

Laddstolpar i Uppsala är framtiden

Många Uppsalabor bryr sig om miljön och vill dra sitt strå till stacken när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser. Att köra en eldriven bil istället för en bensin- eller dieseldriven bil kan göra en stor skillnad på ett genomsnittligt hushålls utsläpp, särskilt om bilen laddas med förnybar el. Men det finns också flera andra fördelar:

  • Eftersom elbilar är tysta minskar trafikbullret i städerna, och du får dessutom en trevligare körupplevelse när det blir lättare att lyssna på musik, e-böcker och podcasts.
  • Elbilar är billiga i drift. Dels kostar el kostar mindre än bensin och diesel, och dels kräver en elbil mindre underhåll tack vare att den har färre rörliga delar.
  • Det är smidigt för dig som ägare att ladda din bil i garaget under natten med en av våra laddstolpar i Uppsala, istället för att behöva åka till en mack och tanka.

Skatteavdrag för laddstolpar i Uppsala

Våra politiker vill få fler att satsa på miljövänlig teknik, så som laddstolpar i Uppsala. Den 25 november 2020 bestämde därför riksdagen att de stöd som tidigare betalades ut till privatpersoner i efterhand, bland annat för solcellssystem och laddningspunkter till elfordon, skulle göras om till ett skatteavdrag för installation av grön teknik.

Den 1 januari 2021 började det nya avdraget gälla, och det innebär att du kan få skattereduktion på 50 procent av kostnaden för arbete och material när du anlitar oss för att installera laddstolpar i Uppsala. Maxbeloppet är 50 000 kronor per person och år. Vi underlättar för dig genom att dra av skatteavdraget direkt på din faktura.

Långåkers Elservice Aktiebolag AB


Gävlevägen 306
743 72 Björklinge

018-444 57 91

[javascript protected email address]

556598-1767


Laddstolpar

Elektriker


logo-image

Om Oss

Vi är experter på renovering av elmotorer, reparation av elmaskiner och installation av laddstolpar i Uppsala.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Långåkers Elservice Aktiebolag AB

Org nr: 556598-1767
Gävlevägen 306
743 72 Björklinge
Tel: 018-444 57 91

Hitta hit