Laddstolpar Uppsala

RING OSS - 018-444 57 91

Elektriker

En elektriker mäter strömmen i ett kontrollskåp med en mentometer.

Vi har sett en ökad efterfrågan på installationer av laddstolpar i Uppsala och det tycker vi är roligt, men vi har väldigt mycket annat att erbjuda också! Vi är till exempel en auktoriserad serviceverkstad för Nilfisk. Hos oss kan du även köpa deras högtryckstvättar, hetvattentvättar och dammsugare med mera. Kontakta oss idag så berättar vi mer om laddstolpar i Uppsala eller våra andra tjänster!

Kvalitetsprodukter

Vi har jobbat såpass länge i elbranschen att vi inte nöjer med mindre än det bästa. Genom att bara arbeta med kvalitetsmärken stärker vi vår yrkesstolthet och det gör också våra kunder nöjdare. Den som är ute efter att köpa fina elmotorer, frekvensomriktare eller kugg- och snäckväxlar från Bevi eller ABB kan hitta det hos oss.

Bevi.

ABB.

Skickliga elektriker

Våra elektriker sitter på en enorm kompetens. Inom företaget är vi certifierade för T2-golvvärmesystem och Hilti Brandtätning. Vi är också auktoriserade att utföra service och reparation av svetsar från Esab och Kemppi.

ESAB.

Kemppi.

Som ni ser så finns det inte mycket inom el vi inte klarar av. Ni kan tryggt vända er till oss med alla era elbehov, oavsett om det rör sig om laddstolpar i Uppsala eller någon annat typ av elarbete. Många av våra tjänster ger dessutom rätt till ROT-avdrag för privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för installation av laddstolpar i Uppsala eller andra elarbeten!

Långåkers Elservice Aktiebolag AB


Gävlevägen 306
743 72 Björklinge

018-444 57 91

[javascript protected email address]

556598-1767


Laddstolpar

Elektriker


logo-image

Om Oss

Vi är experter på renovering av elmotorer, reparation av elmaskiner och installation av laddstolpar i Uppsala.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Långåkers Elservice Aktiebolag AB

Org nr: 556598-1767
Gävlevägen 306
743 72 Björklinge
Tel: 018-444 57 91

Hitta hit